Digitaliseringspådden

Bør virksomheter ta i bruk ChatGPT og AI?

May 03, 2023 Jens Christian Bang
Digitaliseringspådden
Bør virksomheter ta i bruk ChatGPT og AI?
Show Notes

Digitalisering har endret måten virksomheter driver på, og ChatGPT og AI er stadig mer populære verktøy for å øke effektiviteten. Men er det egentlig verdt å investere i disse teknologiene? I denne episoden av Digitaliseringspådden tar vi en prat med Henning Rokling, KnowIT, for å få svar på om ChatGPT og AI kan gi en reell fordel for virksomheter som ønsker å være i forkant av utviklingen. 

Digitaliseringspådden produseres av Already On, i samarbeid med Computerworld. Formålet med Digitaliseringspådden er å hjelpe folk og virksomheter med å navigere i en verden som stadig blir mer digitalisert. Har du forslag til en gjest kontakt oss på post@alreadyon.com.

Already On leverer kompetanseplattformen AO. Plattformen er en allsidig løsning som passer for virksomheter som ønsker å tilby kurs og opplæring til sine ansatte, medlemmer og kunder. AO-plattformen gir muligheter for å administrere og organisere kompetanseutvikling på en effektiv måte. Med AO kan virksomheter enkelt administrere kurs- og konferansepåmeldinger, samt holde oversikt over kursdeltakere og kursinnhold. Plattformen gir også muligheter for å integrere med andre systemer som HRM, økonomi/ERP og webportaler

Hvis du er interessert i å utvikle kompetansen til dine ansatte eller dine kunder kan du kontakte Jens Christian Bang på telefon 92055411 eller gå til www.alreadyon.com for mer informasjon om AO.