Digitaliseringspådden

Kompetanseøkning med Balansekunstmodellen: Gjest er Tormod Skjerve

January 13, 2023 Jens Christian Bang
Digitaliseringspådden
Kompetanseøkning med Balansekunstmodellen: Gjest er Tormod Skjerve
Show Notes

I dag skal vi fokusere på hvordan virksomheter kan bruke denne modellen for å øke kompetansen til sine ansatte og dermed øke effektiviteten og konkurransekraften til virksomheten. Tormod vil dele sine erfaringer og kunnskap om hvordan man kan balansere ulike kompetanseområder for å nå sitt fulle potensial. 

Digitaliseringspådden produseres av Already On, i samarbeid med Computerworld. Formålet med Digitaliseringspådden er å hjelpe folk og virksomheter med å navigere i en verden som stadig blir mer digitalisert. Har du forslag til en gjest kontakt oss på post@alreadyon.com.

Already On leverer kompetanseplattformen AO. Plattformen er en allsidig løsning som passer for virksomheter som ønsker å tilby kurs og opplæring til sine ansatte, medlemmer og kunder. AO-plattformen gir muligheter for å administrere og organisere kompetanseutvikling på en effektiv måte. Med AO kan virksomheter enkelt administrere kurs- og konferansepåmeldinger, samt holde oversikt over kursdeltakere og kursinnhold. Plattformen gir også muligheter for å integrere med andre systemer som HRM, økonomi/ERP og webportaler

Hvis du er interessert i å utvikle kompetansen til dine ansatte eller dine kunder kan du kontakte Jens Christian Bang på telefon 92055411 eller gå til www.alreadyon.com for mer informasjon om AO.